Zondag 29 mei

Hé lieve Chiromeisjes,

Jammer genoeg is de laatste chirozondag van het schooljaar weldra in zicht. Op zondag 5 juni verwelkomen we jullie voor de laatste keer voor de vakantie begint op het Jeugdheem. Jullie leidsters moeten namelijk hard studeren voor de aankomend examens! Maar niet getreurd, dat betekent dat je kan beginnen aftellen naar het kamp in augustus! Op woensdagavond 29 juni zal hiervoor een kampinschrijvingsavond doorgaan van 19u tot 21u. Dan kan je bij ons terecht om dochterlief in te schrijven voor dit knotsgek avontuur, om ons vragen te stellen over het kamp of gezellig te blijven praten bij een drankje. Maar zover zijn we nog niet, eerst lees je hieronder wat je deze zondag te wachten staat!

 

Pinkels:

We spelen een super leuk bosspel! Doe jullie vuilste kleren aan en vergeet vooral jullie goede humeur niet. Tot dan!

 

Speelclub:

Lieve speelclubber, deze week mogen jullie je vuile kleren eens boven halen, want we gaan vuile spelletjes spelen! Wij kijken er alvast naar uit!

 

Kwiks:

Op zondag 5 juni zal de laatste Chirozondag van het jaar doorgaan, waarop we met de hele Chiro samen leuke spelletjes zullen spelen. Door de examens die eraan komen, kunnen jullie leidsters daar jammer genoeg niet bij zijn. Maar omdat wij onze laatste chiroactiviteit samen niet zomaar willen laten voorbij gaan, organiseren wij voor jullie op zaterdagavond 28 mei van 19u30 tot 21u30 een afscheidsfeestje! Op die avond kunnen jullie je nog eens met z’n allen laten gaan, samen met jullie 4 leidsters. Daarna is het natuurlijk aftellen geblazen naar het kamp in augustus! 

Laat snel weten aan leidster Kato (0472/31 66 97) of je erbij zal zijn. Wij hopen alvast van wel!

 

Tippers:

Deze week spelen we nog eens typische chirospelletjes! Doe jullie vuile kleren aan 😉

 

Tiptiens:

Aangezien jullie leidsters volop met hun neuzen in de boeken zitten, gaan wij jullie zondag van 16u tot 17u verwelkomen op het welbekende jeugdheem. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar we gaan het alleszins niet kalmpjes aan doen, tot dan!

 

Aspi’s:

Deze zondag laten jullie eens zien of de skills al aanwezig zijn om leiding te worden!

 

Tot zondag!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: