Zondag 17 april

Hallo lieve Chiromeisjes,
Deze zondag brengen we niet door op ons vertrouwde Jeugdheem, maar we trekken erop uit! Daar nemen we deel aan de meespeeldag van de KSA van Droeshout. We verwachten jullie zoals gewoonlijk van 14u tot 17u op ’t Jeugdheem, daarna vertrekken we samen naar de meespeeldag. Vooral aan de oudere groepen vragen we om met de fiets te komen!
Verder hebben we nog leuk nieuws: de bestemming van onze daguitstap is bekend! Op zaterdag 7 mei gaan we met z’n allen het aapje uithangen in de ZOO van Antwerpen. We spreken af om 8u aan het station van Opwijk en zullen terug zijn om 17:40. Aan deze uitstap hangt een prijskaartje van €15. Ga je graag mee? Laat het ons weten op zondag of via sms en geef je centjes af voor 24 april.
Tot zondag!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: