Zondag 10 april

Hé Chiromeisjes,

Nu we middenin in de paasvakantie zitten en jullie – hoezee! – twee weken geen school hebben, betekent dit natuurlijk dat het ook deze zondag geen Chiro is. Jammer maar helaas! Ook jullie leidsters hun vakantie zit propvol met (ski)vakantie, maar natuurlijk ook met die verdomde leerstof die we in onze hoofden moeten stampen nu de examens stilaan dichterbij komen.
Maar hé, niet getreurd! Want op 17 april staan we weer paraat om jullie een onvergetelijke zondag te bezorgen.
Voor enkele onder jullie staat er ook iets leuks gepland tijdens de vakantie, namelijk een mini weekend! Pinkels, Speelclub en Kwiks krijgen hieronder meer informatie.
Pinkels:
Zoals jullie hier en daar al hebben horen vallen, houden we een sleepover op het jeugdheem. Dit zal doorgaan van vrijdag 29 april tot zaterdag 30 april. (Zondag 1 mei is het dan geen chiro voor jullie.) We verwachten jullie vrijdag om 19:00 op het jeugdheem, zaterdag mogen de mama’s en papa’s jullie weer oppikken om 16:00. Jullie kunnen dus alvast jullie slaapzak en veldbedje klaarzetten en aftellen naar ons pinkelweekend! Hiermee is toch al geweten welke datum jullie moeten vrijhouden als jullie dit niet wil missen! Later krijgen jullie nog meer nieuws hierover, maar tot nu toe blijft alles een verrassing! Kusjes, Lore, Maaike, Charlina, Tine en Helena
Speelclub:
Dag lieve speelclubbers
Van 7 tot 8 april gaan wij op speelclubweekend. Jullie worden donderdagavond om 17u verwacht op het jeugdheem en jullie mama’s en papa’s mogen jullie vrijdag 8 april terug komen halen om half 12.
Wat brengen jullie mee?
o Veldbedje
o Slaapzak
o Kussen
o Pyjama
o Knuffelbeer
o Tandenborstel en tandpasta
o Eventueel leuke films die je eens met je vriendinnetjes wilt bekijken
Vergeet zeker ook geen 8 euro mee te nemen.
Gelieve leidster Eva te verwittigen of je komt op het nummer: 0471/65.14.53 voor 5 april.
Groetjes Elke, Marte, Julie, Eva
Kwiks:
Zoals de meesten al weten, gaan wij van vrijdag 8 april tot zaterdag 9 april op weekend. Samen maken we twee dagen het Jeugdheem onveilig. Ook gaan we op uitstap! Aan dit uitje zal een prijskaartje hangen van €12. We beginnen het avontuur om 19u op het Jeugdheem. We voorzien veel lekkers, maar kom toch niet met een té lege maag! Het weekend zit er zaterdag op om 15u. Vergeet zeker niet je veldbed, slaapzak, matje en pyjama. Leg ook je uniform, warme kledij en zwemgerief klaar. Wil je erbij zijn maar heb je nog niets laten weten? Stuur dan snel een berichtje naar leidster Kato (0472/31.66.97).Tot dan!

Geniet nog van jullie vakantie!

De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: