Zondag 28 februari

Hé daar lieve Chiromeisjes,

Zaterdag is het zover, dan organiseren we onze jaarlijkse Fakkeltocht!
Elke editie gaat de gezelligheidsmeter weer een graadje omhoog, hopelijk is dat dit jaar niet anders.

Vanaf 19u tot 21u kan er van start gegaan worden op het Jeugdheem. Je kan bovendien kiezen of je een tocht van 4km of van 7km wandelt. De prijs, inclusief een drankje, bedraagt €6 (voor de kleintjes zonder fakkel €3).

Na de tocht kan je nog nagenieten in ons fakkelcafé bij een goed glas, verse soep of hamburgers én met een optreden van ‘The Bakerfriends’.Vooraf inschrijven is niet verplicht maar kan zeker per mail naar verdoodtelke@hotmail.com met vermelding van naam en aantal personen al dan niet met fakkel.

Op zondag 28 februari zal het dus geen Chiro zijn, maar al onze meisjes zijn ook zonder ouders meer dan welkom om 19u om de tocht mee te lopen onder begeleiding van de leidsters.
En dan hebben we nog leuk nieuws: op zaterdag 12 maart zal onze fuif Zensation Orange doorgaan.

Dit jaar kunnen niet enkel onze oudste groepen komen feesten, ook de jongste meisjes kunnen hun beentjes komen losgooien!

Van 18u tot 20u is iedereen welkom in de Nijdrop voor deze supertoffe kinderfuif en dit voor slechts €2. Ook ouders zijn meer dan welkom natuurlijk.

We hopen op een talrijke opkomst!
En dan nog een kleine noot voor onze allerkleinste Pinkels:

Zondag 6 maart 2016 gaan we samen met heel onze groep naar de binnenspeeltuin ‘Kids dream’ in Merchtem. We vertrekken samen op het jeugdheem om 14:00 na de formatie en zullen terug naar huis keren om 16:30. Onze uitstap naar de binnenspeeltuin bedraagt € 6,00 dus gelieve dit gepast mee te brengen. Willen jullie dit avontuur niet missen? Graag dan bevestigen of jullie chiromeid meegaat aan leidster Helena voor woensdag 2 maart. Aangezien we met een grote groep zijn, zouden we willen vragen of er mama’s en papa’s zijn die ons naar daar zouden willen vervoeren en/of terugbrengen. Mocht dit lukken, mogen jullie dit ook aan leidster Helena laten weten op het nummer 0474/828262. (Ps. Schrijf alvast 29-30 april in jullie agenda want dan doen we een sleepover op het jeugdheem! Meer info daarover volgt later nog.)

Tot op de Fakkeltocht!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: