Zondag 11 oktober

Hé daar lieve Chirovrienden!
 
Zoals jullie weten was het afgelopen zondag uitzonderlijk geen Chiro, door het zeer droevige nieuws van Stijns ongeluk. 
Wij willen graag iedereen die het kan gebruiken veel sterkte toewensen. Hopelijk vindt iedereen veel steun bij elkaar, zoals wij dat in onze hechte Chirogroep ook ervaren.
 
Dit wil wel zeggen dat er het een en ander veranderd is aan ons programma voor deze zondag. Normaal gesproken gingen onze drie oudste groepen op zwerfvuilactie. Dit initiatief gaat echter niet door dit weekend en wordt verschoven naar een latere datum. 
 
Lees snel hieronder wat voor leuks jullie te wachten staat!

Pinkels:

liefste pinkeltjes, deze zondag gaan we estafetten spelen. Zorg er dus voor dat jullie allemaal goed in form zijn en dan kunnen we als echte maatjes weer een actieve zondag tegemoet gaan! Hopelijk zijn jullie weer talrijk aanwezig zoals vorige week. Dikke kusjes
 
 
Speelclub
Dag stoere speelclubbers, deze zondag kunnen jullie de beste strategieën, coolste sluipkunsten.. tonen tijdens onze spannende bosstratego! Zet jullie al maar schrap! Tot dan
 
 
Kwiks
Deze week zullen kamp Noord en kamp Zuid het tegen elkaar opnemen. Jaja, we spelen Expeditie Robinson! Maak jullie al maar klaar voor de verschillende proeven en haal jullie overleefskills maar boven! Wij hebben er al zin in.
 
 
Tippers
Bestekes, haal jullie vergrootglas al maar onmiddellijk van onder het stof, want deze zondag worden jullie echte detectives. We spelen namelijk het bekende misdaadspel ‘Cluedo’! Wie heeft het gedaan? Waar? En met welk wapen? Het is aan jullie om het grote mysterie op te lossen.
 
 
Tiptiens
Deze zondag gaan we onze kookkunsten nog eens bovenhalen! Hiervoor vragen we een kleine vergoeding van €3. Vergeet ook zeker geen mesje en snijplankje mee te nemen! We verwachten jullie van 11u-14u op het jeugdheem!

Aspi’s:

Maak je spieren al maar warm, trek die legerbroek maar aan.. want deze zondag is het Bootcamp time. De taartjes van deze maand trainen we eraf!

Wij verwelkomen zondag ook graag alle ouders die een kijkje willen komen nemen op onze fotonamiddag.

Eindelijk komen jullie te weten wat dochterlief allemaal heeft uitgespookt op kamp.
Jullie zijn welkom om 17u op het Jeugdheem.
 
Tot zondag!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: