Zondag 4 oktober

Hey Chirogirls!
Nu we toch al een paar (supertoffe!) zondagen achter de rug hebben, staat oktober voor de deur. Tijd om officieel ingeschreven te zijn als Chiro Pol meisje! Hier op onze site kan je alle informatie terugvinden en je online inschrijven. Zo kan jij en zeker je ouders gerust zijn als je je komt uitleven op zondag, want dan ben je verzekerd als er iets zou gebeuren. 
Wat jullie zondag zullen doen? Dat lees je hier!

Pinkels:
Liefste pinkeltjes, na het leuke kabouterspel van vorige week, gaan we zondag estafetten spelen. Zorg er dus voor dat jullie allemaal goed in form zijn en dan kunnen we als echte maatjes weer een actieve zondag tegemoet gaan! Hopelijk zijn jullie weer talrijk aanwezig zoals vorige week. Dikke kusjes

Speelclub:
Dag stoere speelclubbers, deze zondag kunnen jullie de beste strategieën, coolste sluipkunsten.. tonen tijdens onze spannende bosstratego! Zet jullie al maar schrap!

Kwiks:
Hey kwiks, eerst en vooral nog eens een dikke proficiat voor vorige week! 3 tegen allen hebben jullie met glans doorstaan. Deze week zullen kamp Noord en kamp Zuid het tegen elkaar opnemen. Jaja, we spelen Expeditie Robinson! Maak jullie al maar klaar voor de verschillende proeven en haal jullie overleefskills maar boven! Wij hebben er al zin in.

Tippers:
Bestekes, haal jullie vergrootglas al maar onmiddellijk van onder het stof, want deze zondag worden jullie echte detectives. We spelen namelijk het bekende misdaadspel ‘Cluedo’! Wie heeft het gedaan? Waar? En met welk wapen? Het is aan jullie om het grote mysterie op te lossen. Tot zondag, girls!

Tiptiens en aspi’s:
Warm jullie spieren voor deze zondag al maar op want wij gaan naar het Jeugdsportival in Hofstade! We spreken om 8u30 af op het Jeugdheem en zullen rond 18u ten laatste terug zijn. Vervoer hoeven jullie niet te regelen.

Tot zondag!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: