Nieuwsbrief zondag 16 april

Beste ouders en leden

Deze zondag is iedereen weer welkom op ons geliefde jeugdheem! De jongste 3 bannen spelen op zondagvoormiddag van 10-12 uur een superleuk paasspel, de oudste 3 bannen hebben in de namiddag Chiro op het normale uur. Meer informatie lezen jullie in onze nieuwsbrief.

Graag willen we jullie er ook aan herinneren dat het belangrijk is om minstens vijf maal aanwezig te zijn op zondag om mee te mogen op kamp. Zo kennen we zeker alle leden goed wanneer we deze zomer op kamp gaan!

Tot zondag!

De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: