Maatregelen Chirowerking

Beste ouders en leden,

Vanuit KSA Opwijk en Chiro Pol Opwijk willen we communiceren dat er in de maand januari enkel werking zal zijn voor de vier jongste groepen (dus tot en met de tippers). Deze maatregel is ons opgelegd door de gemeente Opwijk omdat de geldende corona maatregelen tijdens oudejaarsnacht op het jeugdheem niet werden gevolgd. We betreuren dit voorval ten zeerste, begrijpen de extra maatregelen vanuit de gemeente Opwijk en zullen deze dan ook integraal volgen.
Verder willen we benadrukken dat de werking zoals in het verleden steeds op een veilige manier zal blijven verlopen. Onze activiteiten zullen enkel buiten plaatsvinden. Daarnaast zal de leiding zoals steeds een mondmasker dragen en een zelftest uitvoeren voor elke zondag. Ook de gemeente staat achter onze werking en hoopt dat we deze zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: