INSCHRIJVINGSFORMULIER

Beste ouders en leden,

Helaas hebben wij net het nieuws gekregen dat wij onze werking voor de jongste drie bannen opnieuw in bubbels van 10 moeten organiseren in plaats van in bubbels van 25 zoals de laatste twee weken het geval was. Buiten de kleinere bubbels verandert er niets voor jullie: het is nog steeds de bedoeling om je dochter (pinkels, speelclub, kwiks en tippers) elke week in te schrijven via onderstaand formulier als ze die week naar de Chiro wil komen 🙂

Aan de hand van deze inschrijvingen verdelen wij dan de bubbels van 10 en dit communiceren we dan door naar jullie.Wij willen vragen om het formulier op tijd in te vullen. Vanaf nu zullen we geen uitzonderingen meer maken voor wie te laat ingeschreven is omdat dit voor ons anders te moeilijk wordt om de bubbels goed in te delen 🙂

Bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit!

Tot zondag! xxx de leidsters

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfbLBpQE…/viewform…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: