INSCHRIJVING ZONDAG 14 MAART 2021

Hey ouders en leden 😊,

Hieronder vinden jullie het inschrijvingsformulier (voor pinkels, speelclub, kwiks en tippers) voor deze week. Dit formulier kan ingevuld worden tot donderdagavond om 19u. Als het formulier niet op tijd ingevuld is dan kan je dochter helaas niet komen die week. Sinds deze week zijn de maatregelen voor jeugdbewegingen ook gewijzigd: de jongste drie groepen mogen buiten in bubbels van 25 personen spelen in plaats van in bubbels van 10 personen (binnen mogen de bubbels wel maar 10 personen bevatten). Een duidelijk overzicht van de regels vinden jullie op deze site: https://chiro.be/corona Indien er in bepaalde groepen meer dan 25 meisjes zijn ingeschreven delen we later deze week de bubbelindeling mee, anders vormt elke ban 1 bubbel. Voor de oudste drie groepen blijven de regels ongewijzigd. Over de aanbeveling om maar 1 hobby per week te doen is er dit weekend wat verwarring ontstaan: het gaat wel degelijk om een aanbeveling en niet om een verplichting. Wij kunnen dus niemand verplichten om maar 1 hobby per week te doen, maar wij rekenen op jullie ‘gezond verstand’ om te beslissen of het veilig is om jullie dochter meerdere hobby’s in een week te laten doen. Deze aanbeveling zou deze week nog herbekeken worden.

Bij wijzigingen houden wij jullie op de hoogte.

Bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit!!

Groetjes, De leidsters! 😊

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbLBpQE-50qClDOm5FlUeCBX9CUi_3HjRcAyDlfwFHjPSd3Q/viewform?usp=sf_link

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: