ZONDAG 21 FEBRUARI 2021

Beste ouders,

Dit is het programma voor de pinkels, speelclub en kwiks voor deze zondag. De leden die niet zijn ingeschreven en toch nog graag zouden komen mogen gerust aansluiten. Gelieve ons dan voorafgaandelijk een mail te sturen.

Liefste pinkels Trek jullie sportiefste kleren aan want deze week gaan we strijden om de titel van de strafste pinkel! Hopelijk hebben jullie er zin in en zijn jullie opgewarmd om te strijd aan te gaan!

Tot zondag!

Jullie leidsters xxxx

Liefste speelclubbers! Na zoveel jaren was er helaas geen kermis in dit voorjaar… Waarom? Opnieuw door Corona…MAAR geen zorgen, want jullie leuke leidsters komen deze week met een even leuke kermis! Bereid jullie maar voor op blikwerpen, botsauto’s, en zoveel meer…Zien jullie dit zitten? Kom dan zeker eens kijken!

Tot zondag!!! Isolde, Kaat, Iza en Silke

Heeyyy lieve kwiksDeze zondag zal het weer zeer actief worden! Trek dus alvast jullie sportiefste schoenen aan want samen zullen jullie de vetste competities tegen elkaar opnemen. We spelen namelijk de enige echte Olympische spelen! Groetjes van Nette, Sara, Amber en Lara xxx

Tot zondag

De leidsters Xxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: