NIEUWS INSCHRIJVING CHIROZONDAG

Beste ouders en leden,

Na heel wat overleg hebben wij besloten om deze zondag geen Chiro te geven. Dit doen we omdat het door ons groot ledenaantal momenteel te moeilijk is om iedereen in bubbels van 10 op te delen en om aan al die bubbels op een veilige manier werking te geven. Dit omdat we geen zicht hebben op hoeveel leden er ook effectief zouden komen op zondag. Daarom zouden we willen vragen aan jullie om onderstaand formulier in te vullen als jouw dochter ervoor kiest om naar de Chiro te komen de komende weken (vanaf deze week mag er maar één hobby uitgevoerd worden per week). Dit formulier kan je tot en met DINSDAG 02/02/2021 invullen. Zo hebben wij een beter zicht op hoeveel meisjes er naar de Chiro gaan komen en kunnen wij als leidingsploeg verder bespreken of het voor ons mogelijk is om vanaf 07/02/2021 werking te geven. Wij brengen jullie volgende week op de hoogte van onze beslissing. Opgelet: als je het formulier niet invult, kan je dochter helaas niet naar de Chiro komen tot aan de krokusvakantie. Ook kunnen enkel de meisjes die in het begin van het jaar ingeschreven zijn komen en willen wij vragen om het inschrijvingsgeld ook zo snel mogelijk te betalen (als dit nog niet betaald was) als jouw dochter terug naar de Chiro komt. Alleen dan is je dochter verzekerd op de Chiro.

Het inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4nZuontL-vrSo7bd-QTqfRlSIUBC0dDsP-CI70p0WrXzN1w/viewform?usp=sf_link

Wij willen jullie ook nog eens bedanken voor jullie begrip en flexibiliteit.

Groetjes, De leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: