Fijne feestdagen

Liefste Chiropollekes en ouders,

Helaas komen de leidsters hun examens eraan. Dat betekent dat het tijdens de Kerstvakantie geen Chiro is, want dan zijn de leidsters druk bezig met blokken 📚. Tijdens onze examens in januari (tot en met 24/01) gaan wij verder met de online Chiro zodat jullie toch elke week nog wat van de Chiro-spirit kunnen voelen 🥰!

Hoe wij de Chiro na onze examens zullen aanpakken (vanaf 31/01), bekijken we nog verder wanneer we een beter zicht hebben op de situatie dan. Wij houden jullie zeker en vast op de hoogte!

Verder willen wij jullie fijne feestdagen toewensen in jullie bubbel 🎄🎄! Wij zijn er zeker van dat jullie er het beste van gaan maken in deze bizarre tijden! Voor 2021 wensen wij jullie (in deze tijden nog meer) een goede gezondheid toe en alles wat jullie maar wensen! Wij wensen jullie ook nog veel moed en gezelligheid toe om deze tijden door te komen!! Samen staan we sterk!!

We ❤️ onze Chiromeisjes!!!

Dikke kussen, jullie leidsters xxxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: