ZONDAG 4 OKTOBER

Dag allerliefste chirogirls en ouders,

Graag willen we jullie er nog eens op wijzen dat inschrijven heel belangrijk is! Je krijgt enkel mails van ons als je bent ingeschreven. Ook is dit belangrijk omdat je alleen dan verzekerd bent.

Vervolgens willen we jullie mededelen dat je voortaan NIET MEER MOET REGISTREREN voor een chirozondag. Wij gaan zelf elke zondag de aanwezigheid van uw dochter controleren. Dit is makkelijker voor ons en een last minder voor jullie als ouder.

Hier komen jullie te weten wat we volgende zondag gaan doen :

PINKELS : Hey lieve twinkels,Ouh nee! Oma Fonkel haar snoepjes zijn gestolen uit haar snoepjeswinkel. Helpen jullie haar zondag mee om de snoepjes terug te vinden? Wie weet krijgen jullie dan ook een leuke verrassing van haar!Tot dan xxxx Merel, Julie, Noa, Joke en Caro

SPEELCLUB : dag Liefste speelclubvertel al maar aan mama en papa, deze week staat er een actieve zOndag Op het Programma! trek jullie SPortieve schoenen al maar aan, rEnnen van hier tot aan de maan.smeer juLlie benen aL maar goEd in, wij hebben er zin in! p.s. de hoofdletters vormen een woord, kan jij het gezochte woord vinden? sporTieve groetJes silkE, iSolde, kaat & iza

KWIKS :Heeeyy lieve Tiktokkers, selfiequeens op Snapchat of fotomodellen op Instagram (kortom heyy lieve kwikiesss ;))Deze week gaan we voor eens en voor altijd uitmaken welke app nu echt de meeste likes verdient en hoe goed jullie zelf de baas kunnen zijn van Facebook, YouTube, Instagram en zoveel andere apps.Hoe we dat allemaal gaan doen, komen jullie deze zondag te weten!Tot zondag schatjesxxx Lara, Amber, Nette en Sara

TIPPERS : Elaba lieve TippersDeze zondag draait alles om het beschermen van jullie geliefde knuffel die je elk moment zal moeten beschermen alsof het je eigen kindje is. Haal dus je beste skills al maar boven en zorg dat jouw knuffel zo lang mogelijk blijft leven want pas maar op, er ligt heel wat gevaar om de hoek…Tot zondag xxx Amber, Lien, Saar en PaulienPs breng zeker een knuffel mee die kapot mag!!

TIPTIENS : helaba lieve tiptiens. Er zijn 2 soorten mensen: team pannenkoek of team wafel. Haal deze week jullie innerlijke Jeroen Meus of Sofie Dumont naar boven en kies al bij welk team je hoort! Dikke (zoete) kussen van jullie lievelings kokkinnen Luna, Amber, Thea, Ellen en Ynke xxx

ASPI :

Liefste aspi’s,Deze zondag voor jullie helaas geen Chiro, maar deze week wel een geweldige leefweek!! Blijf zondag maar lekker lang in jullie bed liggen en geniet van de rust! We gaan er deze week nog het beste van maken met nog enkele leuke verrassingen!Tot straks schatties!!XXX jullie moekes voor deze week! P.S.: direct naar huis na school he 😜

Groetjes de leiding xx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: