ZONDAG 13 SEPTEMBER

Dag liefste chirogirls

Na deze fantastische startdag zijn we nu helemaal klaar voor een jaar vol leuke activiteiten! We vragen daarom ook om jullie allemaal zo snel mogelijk in te schrijven via onze site chiropolopwijk.com.

Ps : voor de nieuwe meisjes en de meisjes die naar een volgende groep gegaan zijn is het deze zondag doop. Dus vergeet zeker jullie vuile kleren niet!!!

Hier komen jullie te weten wat jullie leiding deze zondag in petto voor jullie heeft :

Twinkels, wij hebben een heel belangrijke boodschap doorgekregen… Vorige week na de Chirozondag zijn er aliens gepasseerd op jullie terrein… Het is aan jullie om hun geheime boodschap te ontrafelen…. Wij hopen dat we op jullie hulp kunnen rekenen, zonder jullie lukt dit ons nooit!Dikke knufs Julie, Noa, Merel, Joke en Caro

Liefste speelclubbers, hopelijk zijn jullie klaar en uitgeslapen, want deze zondag willen we achterhalen wie het hoogst kan geraken op de ladder. Ga de strijd aan met elkaar en ontdek wie eindigt als kampioen! Aan de nieuwe speelclubbers, vergeet zeker jullie vuile kleren niet voor de doop. Wij hebben er alvast super veel zin in! Veel kusjes Isolde, Silke, Iza en Kaat

Lieve kwiks, nu jullie te weten zijn gekomen wie jullie nieuwe leidsters zijn, is het tijd om elkaar wat beter te leren kennen! Bumpity bump bump bump, citroen citroen, kom het allemaal ontdekken deze zondag op het jeugdheem! PS: aan de kwiks die gedoopt worden, vergeet geen vuile kledij! Veel liefs van jullie leiding x Nette, Sara, Lara en Amber

Joww tippers, Na vorige week, gaan we elkaar deze zondag wat beter leren kennen! Dit doen we via een mega cool kennismakingsspel!! En aan diegene die gedoopt worden, vergeet jullie vuile kleren niet! Wij hebben er alvast super veel zin in, tot zondag xxx

Liefste Tiptiens,Wij kijken al uit naar onze eerste echte zondag samen, en dat gaan we al eens goed vieren! We staan klaar met een hapje en een drankje om gezellig de iets belangrijkere zaken te bespreken. Vergeet al zeker geen voorwerp of tekstje voor de tijdcapsule xp P.s aan de Tiptiens die gedoopt worden hou jullie vast!! Knuffels Ellen, Ynke, Luna, Amber en Thea

Dag kapoenen, Na een korte kennismaking vorige week gaan we elkaar echt beter leren kennen! Natuurlijk maken we ook plaats om echte belangrijke zaken te bespreken samen. Aan de aspi’s die gedoopt zullen worden, be ready. Wij hebben er zin in!!!!! Dikke kussen Tif, Lob en Sam

Advertentie

2 gedachten over “ZONDAG 13 SEPTEMBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: