ZONDAG 16 FEBRUARI

Na vorige week genoten te hebben van het lekkere eten op het jeugdheemetentje staan er deze zondag weer een hele hoop zotte activiteiten op de planning! Benieuwd? Ontdek het hier:

Pinkels: Lieve pinkeltjes, vorige zondag knutselden we mooie ballonnen voor op het jh-etentje. Onze supermegacooleleuke quiz is er jammer genoeg niet meer van gekomen… maar niet getreurd want deze week slaan we hem niet over! Allemaal in form? Wij alvast wel!! Kussies xx

Speelclub: Deze zondag testen we wie van jullie echte wereldveroveraars zijn! Wie kan landen zoals het like me land of het land van prinsessia veroveren en heeft daar bovenop nog een groot brein?! Kom dit zeker ontdekken in het coolste bosspel ooit! Veel liefs, jullIe leiding

Kwiks: Helaba kwikkies, deze zondag maken we het gezellig! Neem gerust een dekentje en trek je warmste pyjama aan! Want we houden een echte pyjama party! Tot dan kusjes van de allerleukste leiding xxxx

Tippers: Dag liefste tippers, Deze zondag kunnen jullie jullie verkoopkunsten nog eens bovenhalen! Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig! Wij kijken er alvast naar uit! xxx Merel, Maite, Silke en Lobke

Tiptiens: Heeeey Tiptiens! Deze week strekken we de beentjes en trekken we door Opwijk. Wat we juist gaan doen, moeten jullie zelf komen ontdekken, maar we kunnen wel al zeggen dat het een feestelijke bedoening wordt! Wees dus allen aanwezig! Tot zondag xxx Kerlijn, Merel, Amber en Tiffany

Aspi’s: Hey lieve Aspi’s, omdat wij een super mega leuke tweedaagse willen op kamp gaan we deze zondag centjes inzamelen. Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn because together we are stronger. Tot zondag xx Hanna, Julie, Silke & Isolde

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: