ZONDAG 26 JANUARI EN ZONDAG 2 FEBRUARI

Heey liefste chirogirls! Na onze mega zotte filmavond van vorige week staat er nu weer wat helemaal anders op de planning. Zorg dus zeker dat je aanwezig bent want het beloven weer fantastische zondagen te worden!

Pinkels en speelclub: Kom dat zien, kom dat zien pinkels en speelclub! De grote Chiro kermis komt deze zondag langs ons jeugdheem voor een namiddag vol plezier! Natuurlijk vallen er ook prijzen te winnen als jullie genoeg punten halen. De week erop doen de pinkeltjes een supermegavettecoolestoere quiz en de speelclub stapt in de tijdmachine! Ze gaan op zoek naar de grootste ontdekkingen en spelen spelletjes van prinsessen en ridders! xxx de leidsters

Kwiks: Liefste leden, volgende week gaan wij op zoek naar een schat, wat we hiermee gaan doen, is nog een verrassing! Op zondag 2 februari nemen we afscheid van leidster Kerlijne die voor 3 maanden naar Zuid-Afrika trekt, hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig! Liefs, de leiding, Luna, Amber, Sam en Kerlijne

Tippers: Dag meisjes, deze week gaan we verschillende festivallen bezoeken en kiezen we de beste er uit!  Voor de week erna hebben we een verrassing gepland! Wees zeker allemaal aanwezig want het is de moeite waard!  XXX jullie leidsters

Tiptiens: Helaba tiptiens, vrijdag 24 januari verwachten wij jullie van 19u30 tot 21u30 op het jh. We maken er samen een gezellige vrijdagavond van. Zorg voor een stevige hand en heel wat durf… De week nadien staan we voor jullie klaar op zondag, trek zeker warme kleren aan!! Vele groetjes van jullie leiding

Aspi’s: Liefste aspi’s, volgende zondag testen wij hoe goed jullie elkaar kennen, begin alvast maar te oefenen! De zondag erna stellen wij jullie verkooptechnieken op de proef, want we gaan wat geld inzamelen voor de tofste periode van het jaar, ons kamp! Tot dan lievelingen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: