ZONDAG 15 DECEMBER

Heey lieve chiromeisjes!!

Buiten wordt het steeds kouder, maar wij spreken gezellig samen af op het jeugdheem om er samen alweer een topzondag van te maken!

Pinkels: Liefste pinkeltjes, na ons dromerige prinsessenspel is het tijd om deze week weg te dromen bij een film en te kijken naar de echte prinsessen. Breng gerust een dekentje mee voor de gezelligheid dan zorgen wij voor popcorn. Tot zondag!

Speelclub: Liefste meisjes, het einde van het jaar komt dichterbij. Om al in de sfeer te komen, knutselen we deze zondag in thema Kerstmis. Allen op post. Tot zondag xxx

Kwiks: We zijn het jaar 3002. De mensheid is eindelijk in staat om naar andere planeten te reizen. Ruimteschepen steken elkaar voorbij op zoek naar buitenaards leven. Deze zondag landt het kwiksruimteschip op planeet X30049 in het melkwegstelsel hier ver vandaan. Zijn jullie klaar om op verkenning te gaan en kennis te maken met verschillende vreemde voorwerpen? Wij alvast wel, tot zondag meiden!

Tippers: Hey hey tippers! Eindelijk is het einde van de examens in zicht! Omdat sommigen onder jullie nog examens hebben volgende week, is het ook deze week nog eens antistress! We verwachten jullie opnieuw van 14-15u op het jeugdheem om al jullie stress eventjes te vergeten! Groetjes, jullie leidsters xxx

Tiptiens: Hey meisjes, we hopen dat jullie vorige zondag even van de stress konden ontsnappen! Deze week doen we voor een laatste keer ontspanning van 14u tot 15u. Nog heel veel succes xxx Liefs, jullie leiding

Aspi’s: Hey liefste aspi’s, het einde van de examens is in eindelijk in zicht! Wij verwachten jullie van 15 tot 16 zondag om een allerlaatste keer lekker te ontstressen! Wij duimen xxx jullie leiding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: