ZONDAG 10 NOVEMBER

Liefste chiromeisjes!!

Pinkels, speelclub en kwiks: Volgende week is het zover! De Sint en de pieten komen speciaal voor alle lieve chiromeisjes en ksa jongens vanuit het verre Spanje naar het jeugdheem! We spelen het grote Sint-Maarten spel van 10u tot 12u dus kom zeker eens af en misschien krijg je wel wat lekkers…

Tippers: Na weken zagen en klagen is er eindelijk…… de dropping! Vind jullie innerlijke Indiana Jones en probeer tegen het einde van de Chiro terug op ons plein te staan. Laten jullie weten of jullie komen? Tot zondag, groetjes van jullie leidsters xxx

Tiptiens: Elaaa knappe kopjes, trek jullie favoriete (tiptien)pull maar aan en oefen jullie beste poses voor de spiegel want deze zondag is het fotoshoot voor ons tiptiencafé, joepieee! Kusjes, jullie fotogenieke ;)) leiding x

Aspi’s: Liefste aspi’s, rek jullie stoerste kleren aan, want deze zondag doen wij paracommando! Geef acht! Kusjes, jullie toffe leidsters

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: