ZONDAG 27 OKTOBER

Heeeey girls!!!

Na er vorige week weer een topzondag van gemaakt te hebben doen we dat deze week dubbel en dik opnieuw!

Maar opgelet: zondag begint het winteruur en dat wil zeggen dat het VANAF NU CHIRO IS TOT HALF 5. Lees snel verder om te weten ontdekken wat je gaat doen!

Pinkels: Waar komen jullie toch vandaan? Waar de smurfenhuisjes staan Hebben jullie ook een eigen taal? Ja die spreken wij allemaal Doen jullie iets dat wij niet durven? Ja want wij zijn echte smurfen Dit is een lied met een leuk refrein. Jullie zijn groot en wij zijn klein. Wij gaan deze zondag naar het smurfendorp en gaan Grote smurf en Smurfin uit de nood helpen!! Komen jullie ook?? Smurfende groetjes van jullie leidsters!!

Speelclub: Altijd al eens gedroomd om je eigen keicoole stad te maken? Hoe zou die er dan uitzien? Wat zou er zeker moeten zijn in je stad? En gaan we vanaf nu met de glijbaan naar beneden in plaats van de trap? Kom het zeker ontdekken deze zondag op de chiro!! Veel liefs van jullie leiding xxx

Kwiks: Helaa kwikies, deze week leren we ons prachtig stadje Opwijk beter kennen! We doen een heus stadsspel, want Opwijk kan je toch zeker wel een stad noemen zeker? Tot dan en dikke kussen Luna, Sam, Amber en Kerlijne xxx

Tippers: Dag liefste tippers, hebben jullie af en toe last van stress? Niet gevreesd! Want deze zondag doen we het iets rustiger aan! Als jullie naar huis gaan, gaan jullie gegarandeerd 100% stressvrij zijn! Neem alvast een yogamatje of een handdoek mee zodat we kunnen gaan voor de full experience! Tot dan xxx!

Tiptiens: Elaaa girls, nadat jullie weer een beetje wijzer zijn geworden en we ontdekt hebben wie de slimste tiptiens zijn, gaan we deze zondag de avontuurlijke tour op! Bereid jullie dobbelsteenskills al maar voor en trek zeker stevige wandelschoenen aan 😉 Kusjes, jullie (net) iets slimmere leiding hihi x

Aspi’s: Zalige aspi’s, van zingen tot dansen, van dingen die moeten tot dingen die gewoon kunnen en van luisteren tot bakken plezier. Beetje cantussen? Non alcoholisch uiteraard, tot zondag xx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: