ZONDAG 6 OKTOBER

Liefste meiden

Zondag is het fotonamiddag! Dat wil zeggen dat vanaf 16u30 alle mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, vrienden en vriendinnen welkom zijn op ons geliefde jeugdheem. Hier kunnen jullie genieten van de foto’s van het kamp en van ons zelfgemaakt dessertenbuffet!

Er is ook de mogelijkheid om pulls en kw’s te passen en om iemand van de leiding aan te spreken voor eventuele vragen of opmerkingen.

Maar voor we terugblikken op het fantastische kamp van deze zomer, maken we er eerst nog een toffe zondag van vol met leuke activiteiten!

Pinkels: De familie Das, de konijnen Gerard Rammelaar en mevrouw van Moer, Hans en Frans de Gans, en Pol en Nicolle van Mol zijn hun kleintjes kwijt. Terwijl de ouders op zoek waren naar voedsel trokken hun spruiten eropuit om een spelletje te spelen in het bos. Nu zijn ze al enkele uren nergens meer te bespeuren. Boswachter Elsie ziet maar één oplossing: de hulp van de pinkeltjes inroepen. Komen jullie ons helpen? Beestige groetjes van jullie leidsters.

Speelclub: Deze week maken we een wereldreis! We gaan samen van continent tot continent en veroveren zo de hele wereld! Maar oh, leidster Hilke heeft de tickets gestolen en wil ze maar niet teruggeven! Zondag kunnen jullie de tickets terugverdienen en beginnen aan de reis van ons leven! Tot dan, jullie allerliefste leidsters

Kwiks: Het leven van een kwik kan weleens lastig zijn: school, huiswerk, taakjes thuis, muziekschool, sporten en uiteraard Chiro. Het is ons wel duidelijk dat kwiks in staat moeten zijn om zoveel mogelijk te combineren in een dag van maar 24 uur. Het is tijd om eens te kijken hoe stressbestendig de kwiks zijn en hoe goed jullie kunnen combineren! Wij hopen jullie lachende gezichtjes allemaal te zien komende zondag! Tot dan, Luna, Amber, Sam en Kerlijne

Tippers: Dag liefste tippers, deze zondag spelen we het spel zonder grenzen! Wat dit inhoudt zullen jullie zondag ontdekken! Breng alvast jullie goed humeur mee!! Tot zondag! Liefs, jullie leidsters!

Tiptiens: In het rustige Opwijk loopt een bende rond. Een bende met slechte bedoelingen, een bende die beter zou worden ingerekend. We noemen ze ‘Mister X’. Van 1 ding mag je zeker zijn: Mister X zal zondag in Opwijk zitten!! Al de rest is nog 1 groot vraagteken. Tot dan x

Aspi’s: Gossip Girl here! Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite. Where has she been, Serena? And who am I? That’s one secret I’ll never tell. You know you love me. xoxo Gossip Girl, en jullie leiding, tot volgende week girls met meer roddels!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: