ZONDAG 3 MAART

Hoi Chirogirls,

Hopelijk blijft het zonnetje ook deze week schijnen want we vliegen er in! PATAT!

Pinkels: Nu kleinkamp stilletjes aan dichterbij komt, is het perfecte moment aangebroken om te bewijzen dat jullie uitstekende kampeerders zijn! Neem zeker en vast jullie goed humeur en spierballen mee!!
Kusjes Hanna, Merel, Amber, Maite en Lobke!

Speelclub: Later als ik groot ben… Dat zinnetje hebben jullie ongetwijfeld allemaal al eens gezegd. Maar hoe voelt dat eigenlijk, zo ouder worden? Is groot worden echt zo leuk? Of blijven jullie liever voor altijd hoe jullie nu zijn? Om dit te weten te komen, doorlopen wij vandaag alle fases van het leven. Kom maar af speelclubbers, want wij spelen het “Levensweg” spel! Tot zondaaaaag x

Kwiks: 1,2,3,4 hoedje van hoedje van 1,2,3,4 hoedje van papier. Oefen deze week alvast op het handige knip en plak werk want deze zondag gaan we als echte kunstennaars te werk.
Wij kijken er alvast naar uit
Tot zondag xxx

Tippers: Zin om gezellig te kokerellen met jullie vriendinnen? We beloven jullie, het zal smaken!!! Jullie worden om 12u op het jeugdheem verwacht. De activiteit zal duren tot 14u30. Nemen jullie ook 3 euro, een snijmesje, een snijplank en eventueel een weegschaal mee? Tot dan, gekke meisjes

Tiptiens: Dag tiptientjes, we trekken erop uit deze zondag! Het is tijd om de chiro pollekes te gaan vertegenwoordigen op de activiteit van ons gewest. We worden verwacht rond 14 uur in het Nerompark te Wolvertem. Het einde is voorzien rond 17 uur. We hopen dat we talrijk aanwezig kunnen zijn en dat jullie lieve ouders jullie daar willen afzetten of komen halen! Dikke kussen, jullie leiding

Aspi’s: Omdat jullie na vorige week wat ontspanning verdienen, houden we het deze zondag een heel stuk rustiger! Breng jullie favo roddelmagazine, een washandje en een handdoek mee want wij doen beautynamiddag. Tot dan xx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: