ZONDAG 17 FEBRUARI

Hoi liefste leden,

Na de overheerlijke kip en gebraad van vorige week op ons jaarlijks Jeugdheemetentje, is het weer tijd voor een gewone zondag. Bedankt voor jullie massale opkomst!  Hopelijk hebben jullie er evenveel zin als wij, tot zondag!

Pinkels: Liefste pinkeltjes,
Deze zondag gaan we knutselen en spelletjes spelen voor Valentijn❤️❤️❤️❤️❤️
HEEL VEEL LIEFDE,
Maite, Hanna, Lobke, Amber, Merel

Speelclub: Helaba Speelclubbers! Deze zondag kruipen we in een teletijdsmachine die ons zo’n 100 jaar terug in de tijd zal katapulteren. Samen ontdekken we hoe de wereld is veranderd door een hele reeks uitvindingen, tot dan girls!! Spannend!!!

Kwiks: Zondag rusten we eens goed uit, neem gerust je pyjama en een dekentje mee van we kijken samen een filmpje xxxx
Liefs jullie leiding!

Tippers: Kunnen jullie jullie liefjes nog op twee handen tellen of ben jij eerder iemand die wel eens graag kijkt naar het knappe jongensvolk? Dit zullen jullie zondag allemaal van elkaar kunnen ontdekken. Laat jullie allerliefste kant zien, want zo hebben de jongens het graag (; Lots of love lieve meisjes tijdens deze Valentijnsdagen xxx

Tiptiens: Lieve Tiptiens, love is in the air deze week!!! Liefde is het mooiste om te hebben, het moeilijkste om te krijgen en het pijnlijkste om te verliezen. Liefde is niet iemand vinden om mee te leven, maar iemand vinden waar je niet zonder kunt leven. F*** Redbull, alleen jij geeft mij vleugels. Deze zondag draait alles rond de liefde, the love, l’amour, el amor, ljubav, …
Tot zondag schatjes ❤️

Aspi’s: Liefste Aspi’s, we zijn de laatste week voor Wiggle That ASSpi. Tijd om onze koppen nog een laatste keer bij elkaar te steken om er een zalige fuif van te maken. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn, tot zondag!! Hanne en Diede xxxxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: