ZONDAG 13 JANUARI

Liefste leden,

Hopelijk hebben jullie fijne feestdagen gehad en zijn jullie weer helemaal uitgerust om het tweede semester tegemoet te gaan! Jammer genoeg zitten jullie fantastische leidsters nu volop in de examens. Laat dus maar een kaarsje voor ons branden!

Pinkels: Liefste meisjes, deze zondag spelen jullie ‘Levensweg’ met 6 gloednieuwe leidsters!! Ook al benieuwd wie dat zal zijn? Kom het zeker en vast ontdekken!

Speelclub: Hoi Speelclubbertjes, smeer die benen al maar in en train jullie hersenen. Op het programma staat een heuse Watch & Go! Fun en plezier gegarandeerd. Tot zondag!

Kwiks: Hey Kwiks, ook jullie zondag wordt verzorgd door nieuwe gezichten. De aspi’s hebben er alvast heeeel veeel zin in! Hopelijk jullie ook.

Tippers: Geen (geslaagde) zondag zonder Chiro, dat is het motto van deze week!! Want geef toe, tijdens de vakantie missen we maar één ding: CHIRO! Dames, laat zien wat jullie waard zijn aan onze geliefde oudleiding.

Tiptiens: De oudleiding haalt hun favoriete rokje weer boven en komen het beste van zichzelf geven deze zondag. Welke bekende gezichten er komen opdagen is nog een verrassing… maar het zal de moeite zijn!

Aspi’s: Liefste leden/leiding, ga er voor!!! Wij geloven in jullie!!! xxx Diede & Hanne PS: vergeet niet om er vooral van te genieten

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: