EINDE CHIROJAAR EN KAMPINSCHRIJVING

Allerliefste chiromeiden
Helaas was het vorige vrijdag de laatste keer chiro! Wij hebben ons weer een jaar volop geamuseerd met jullie! Dikke merci aan alle leden die iedere keer weer klaar stonden aan de poort, weer of geen weer! Zonder jullie zouden wij geen leidsters zijn.
Maar niet getreurd girls, want de vakantie staat voor de deur! Nog een maand en dan kunnen jullie volop geniet van alle vrije tijd. En bij vakantie hoort ook het chirokamp, dat doorgaat van 4 tot 14 augustus, natuurlijk! Op 28 juni kunnen jullie je komen inschrijven hiervoor op het jeugdheem van half 7 tot half 9. Dan wensen wij iedereen enorm veel succes met toetsen en examens, we zien mekaar snel terug!
Dikke kus van alle leidsters xxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: