KERSTFEESTJES 2017

HO HO HO CHIRO!
24 en 31 december is het helaas pindakaas geen chiro! Maar geen getreur, de kerstfeestjes komen eraan! Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij! Tot dan lieverds, wel tijdig verwittigen hé 😉

Pinkels: Liefste Pinkeltjes, wanneer het jaar op zijn einde komt, betekent dit in Chirotaal dat het tijd is voor een gezellig kerstfeestje! Jullie zijn welkom vrijdag 22 december 2017 van 18u30 tot 20u30 op het Jeugdheem om samen kerst te vieren. Naast je goed humeur hoeven jullie enkel een WC-rolletje mee te brengen. Zondag 24 december is het kerstavond, waardoor het jammer genoeg geen Chiro is. Bij vragen kunnen jullie altijd terecht bij leidster Elien (deelenelien@gmail.com). Tot dan, de leiding xxx

Speelclub: Ho ho ho liefste speelclubjes! Omdat wij al niet meer kunnen wachten om Kerstmis te vieren, vieren wij dit graag een beetje vroeger samen met jullie. 22 december nodigen wij jullie uit op het sprankelende Jeugdheem om er een fantastisch kerstfeestje van te maken! Er ligt dan ook een leuk pakje voor jullie onder de kerstboom. We verwachten jullie om 19 uur en jullie mama’s en papa’s mogen jullie om 21 uur terug komen halen. Voor een bijdrage van 4 euro bezorgen wij jullie een formidabel kerstfeestje! Natuurlijk wilt geen van jullie dit missen, maar toch graag jullie aanwezigheid bevestigen voor 20 december op het nummer 0499 16 54 67 (leidster Hanne)
Dikke smakkers, jullie liefste leidsters!

Kwiks: Hohoho Kwiks
Het is weer die tijd van het jaar, haal jullie mooiste kerstmuts al maar boven, want naar jaarlijkse gewoonte vieren wij samen gezellig kerst! Dit zal doorgaan op 22 december op het Jeugdheem van 19u tot 21.30u. Voorzie een leuk ter waarde van 5 euro. De maagjes moeten nog niet gevuld zijn, want wij voorzien iets lekkers! Hiervoor willen we vragen om 4 euro mee te brengen.
Laat iets weten als je er kan bij zijn op het nummer 04 96/13 40 26.
Tot dan! Groetjes, jullie liefste leiding x

Tippers: Dag liefste tippers, Christmas is coming!!!
Natuurlijk willen wij dit ook met jullie vieren. Op woensdag 27/12 van 19.30 uur tot 21.30 uur worden jullie op het Jeugdheem verwacht.
Graag vragen wij jullie om een kleine verrassing te voorzien voor 1 van jullie medechirochick. (Bijdrage ongeveer €5)
Daarnaast zorgen wij voor versnaperingen en een drankje. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van €2.
Sta je al vol ongeduld te springen om met ons Kerstmis te vieren? Laat dan iets weten aan leidster Sam (+32 488 95 54 23) of zet het in onze What’sapp groep!
P.s. Trek jullie mooiste kleren al maar aan, want ook wij hebben een verrassing voor jullie.

Tiptiens: Een kerstvakantie is uiteraard niet compleet zonder kerstfeestje! Wij verwachten jullie donderdag 28 december van 20u tot 22u op het Jeugdheem. Meer info volgt in de groep. Xxx tot dan

Aspi’s: Dag lieve aspi’s, examens zijn gedaan en kerstvakantie komt er aan. Deze gaan we goed inzetten met een zalig kerstfeestje. Meer info volgt nog in de groep!! Vele kerstgroetjes, be there of krijg geen pakje

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: