ZONDAG 3 DECEMBER

Hey meiden! Houd jullie vast aan de takken van de bomen, want hier komen jullie weer te weten wat jullie zondag te doen staat! SPANNEND!!!

HOEWEL WE DEZE WEEK NIET IN HET OPWIJKS LEVEN STAAN, IS HET WEL ZEKER CHIRO!!! ❤ ❤ ❤

Pinkels: Allerliefste pinkeltjes, deze week duiken we het bos in op zoek naar materialen om mee te knutselen. Kleed jullie dus warm!! Dikke kussen XXX

Speelclub: Liefste speelclubbertjes, Deze zondag bekijken we het groots! We gaan levende gezelschapsspelen spelen. Daarna nemen we een kijkje op de kerstmarkt, vergeet dus zeker niet om een centje mee te nemen! Tot dan xxxx

Kwiks: Hey hoi piepeloi kwiksies, doe deze zondag maar warme sokken en een goeie sjaal aan want we zullen de Opwijkse kerstmarkt een klein bezoekje brengen! Neem best ook een centje mee! Maar geen paniek want wij zullen voor jullie warme chocomelk voorzien! Xxx tot dan!

Tippers: Lieve tippers! Omdat jullie examens in zicht zijn doen we dit weekend antistress! We maken het gezellig van half 4 tot half 5, dan mogen jullie de schoolboeken even op kant schuiven! Tot dan!

Tiptiens: Hey babies, om jullie even te laten ontspannen tijdens die stomme examens, organiseren we voor jullie een ant-stress momentje van half 4 tot half 5. (Ontspannende gezichtsmaskertjes aanwezig) tot zondag! En alvast veel succes met het studeren xxx

Aspi’s: Heeeeeey aspi’s, deze week is het wel chiro (lol) en gaan we lekker ontstressen. Kom gezellig met ons een breakie nemen @kerstmarkt. Be there or be studynerd xxx

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: