ZONDAG 19 NOVEMBER

Hello prottekes van de chiro!

De winter sluipt al in het land, maar wij beginnen al te denken aan de lente! Op het weekend van 9, 10 en 11 maart organiseren wij kleinkamp! Dit is een weekend voor de 3 jongste groepen (pinkels, speelclub, kwiks) dat dit jaar zal doorgaan op ons geliefde jeugdheem. 3 dagen en 2 nachten dikke pret, dus houd dit weekend al maar vrij!
Voor volgende week staan er ook weer prettige dingen op het programma!!!

Pinkels: Op een rustige dag is boer Jef helemaal in paniek: hij is al zijn dieren kwijt! In alle staten vertelt hij het aan de pinkels wat er die nacht gebeurd is. Boer Jef was helemaal vergeten de poort dicht te doen en alle dieren zijn ontsnapt! Gaan wij hem helpen?

Speelclub: Hey hoi liefste speelclubjes! Trek jullie pyjama deze zondag maar aan want we gaan het lekker knus maken! Maak jullie klaar voor het zotste pyjamafeestje ooit! Dikke knuffels jullie leidsters xxx

Kwiks: Elaba liefst kwiks, ik hoop dat jullie allemaal een stem hebben die klinkt zoals een nachtegaal, want dat zal goed van pas komen deze zondag. We gaan namelijk dansen en swingen in het swingpaleis!! XXX jullie leukste leiding

Tippers: Lieve tippers, bij dit koude weer hoort af en toe ook eens een rustige zondag! Daarbij horen dekentjes, popcorn, een goe filmke en zalige vriendinnen! Tot dan xxx

Tiptiens: Voor diegenen die niet weten wat een ‘Escape Room’ is, blijft het tot deze zondag een grote verrassing! Diegenen die het wel weten, kunnen zich verwachten aan een extreem zalige namiddag vol raadsels, teamwerk, spanning, puzzels… TOT ZONDAG xxx

Aspi’s: Hey aspi’s, na het rustige en ontspannende weekend van vorige week is het nu tijd om de beentjes eens te strekken. Be there or be ne luiwammes

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: