HALLOWEEN 2017

Jooooo chirochicks!
 
Wij zijn al klaar voor de griezeligste tijd van het jaar, want Halloween komt eraan! Het is belangrijk TIJDIG te laten weten of je kleine (of al iets grotere) spruit aanwezig kan zijn op het feestje van haar groep!
 
Pinkels: Om de vakantie goed in te zetten, organiseren jullie leidsters op zaterdag 28 oktober 2017 een super mega leuk Halloweenfeestje! Iedereen is welkom op het jeugdheem van 18 tot 20 uur om samen lekker te griezelen! Vergeet je dus zeker niet te verkleden en een mailtje of sms te sturen ter bevestiging naar leidster Elien (deelenelien@gmail.com – 0474/033996), graag voor donderdag 26 oktober! Brengen jullie 3 euro mee voor versnaperingen? Liefs xxx
 
Speelclub: Lieve speelclubbertjes,
Zaterdag 28 oktober zijn jullie allemaal welkom om samen met ons te komen griezelen! Jullie worden verwacht van 18u30 tot 20u30 op het jeugdheem. Wij voorzien een hapje en een drankje en hiervoor vragen wij €2. Verkleed jullie allemaal in griezelige spookjes en hopelijk zien we jullie zaterdag!
KOM ALS JE DURFT! Griezelige groetjes, Hanna, Hanne, Mien en Joke XXX
PS: graag laten weten of je erbij kan zijn voor woensdag 25 oktober op het nummer 0470/526897 (leidster Joke)
 
Kwiks: Ook wij gaan Halloween vieren! Op 28 oktober zijn jullie welkom van 19 tot 21 uur! Om te engst verkleden is de boodschap!!! Neem zeker 3 euro mee voor versnaperingen! Laten jullie weten aan leidster Johanna of jullie komen ? (0496/134026) MOEHAHAHA, TOT DAN!!!
 
Tippers: HALLOWEEN
29 oktober , 19:30 – 21:30, @jeugdheem.
Laat het meest griezelige beest in jou naar boven komen en vergezel ons op 29 oktober om eens goed te bibberen en beven! Vergeet je zeker niet te verkleden!
Neem 3 euro mee voor een kleine versnapering.
!!! Stuur zeker een berichtje in onze coole whatsapp groep of
laat iets weten aan leidster Silke!!!
(0489/275796)
 
Tiptiens: Liefste Tiptiens,
Deze zaterdag maken we met z’n allen de befaamde Halloweentocht van Lebbeke onveilig!! Om deze spannende verplaatsing te regelen, zouden wij graag aan jullie geweldige ouders willen vragen om te rijden. We verwachten jullie om 19 uur in de bloederige Langestraat 110 te Lebbeke. Ze mogen jullie (als je het overleefd..) weer komen halen rond 21u30. Kom verkleed! Griezelige groetjes, de leidsters xxxx
 
Aspi’s: Heyy aspiranten van ons, kom gezellig met ons mee griezelen dit weekend want halloween is ons favoriete feest weetjewel… Be there or be a schijtluis xxx
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: