Zondag 17 september

Heeeey allerliefste leden, na de geslaagde startdag van vorige week vliegen we er nu echt in! Ook worden jullie gedoopt, spannend!!!

Pinkels: Liefste pinkeltjes, deze week gaan we elkaar en ons geliefkoosde verblijf op zondag, het legendarische jeugdheem, wat beter leren kennen. Allen op post voor een namiddag vol spel en fun. Knuffels, de leiding

Speelclub: Liefste speelclubbers, nu jullie eindelijk weten wie jullie nieuwe leidsters zijn, zijn we er helemaal klaar voor op jullie te leren kennen. Daarom spelen we deze zondag kennismakingsspelletjes! Vergeet ook zeker geen vuil kleren aan te doen want de nieuwe speelclubbers worden gedoopt! Tot zondag xxx

Kwiks: Hoihoi allerleukste kwikkies!
Nu jullie eindelijk weten met wie jullie een heel jaar lang de allerleukste spelletjes gaan spelen, is het tijd om elkaar wat beter te leren kennen! Daar maken we deze zondag ons werk van! We kijken er al superhard naar uit om ons samen met jullie te amuseren en zeker om de nieuwe kwikkies onder ons om te dopen tot rasechte kwiks moehaha! Doe dus zeker jullie slechte kleren aan 😉
Heel veel kusjes,
jullie leiding

Tippers: Hey girls, na de kennismaking van vorige week gaan we nu een iets actievere toer op. Daarom spelen we BOSSTRATEGO!!!! Vergeet zeker jullie vuile kleren niet aan te doen want jullie worden gedoopt als echte tippers! Dikke smakkers jullie leiding xxx

Tiptiens: Hoi liefste tiptiens, om het jaar goed in te zetten, spelen we deze zondag paracommando! Wij verwachten jullie in legeroutfit en gecamoufleerd op jullie favoriete plek in heel Opwijk aka het jeugdheem! Wij hebben er al zin in, tot dan xxx

Aspi’s: Hey girls, na de spannende ontknoping van vorige week toasten we deze zondag uitgebreid op een nieuw chirojaar. Be there

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: