Inschrijven voor 2017-2018

Vanaf vandaag, 23/08/2017, is het mogelijk om je dochter in te schrijven voor het nieuwe chirojaar. Hiervoor moet je bij het menu de knop ‘inschrijven’ aanklikken en de vragenlijst invullen. Daarna rest er enkel nog het betalen van het inschrijvingsgeld en je dochter is ingeschreven!

Inschrijven is zeer belangrijk, aangezien de verzekering van je dochter op de chiro pas ingaat wanneer ze is ingeschreven. Ook voorzien wij met het inschrijvingsgeld elke zondag een koekje en een drankje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: