zondag 13 november

Hey girls,

Vorige week zaterdag hebben jullie leidsters het beste van zichzelf gegeven om een knaller van een fuif te organiseren en we kunnen zeggen  dat dat gelukt is ;). Onze fuif was een groot succes! We willen graag iedereen bedanken die erbij was. En we hebben nog goed nieuws: deze week staan we weer klaar met supertoffe activiteiten! Oh ja, nog even een reminder: Chiro eindigt in de winter een halfuurtje vroeger, dus nu om half 5.

Pinkels, Speelclub, Kwiks: Op zondag 13 november komen de enige echte Sint en zijn pieten een bezoekje brengen aan de drie jongste groepen van de Chiro en KSA. Jullie worden verwacht om 10u stipt op het Jeugdheem. Mama en papa mogen jullie terug ophalen om 12u. Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal heel flink geweest zodat jullie misschien wel een cadeautje krijgen! Tot dan!

Tippers: Hoi tippers, deze zondag treffen we de voorbereidingen om een centje bij te verdienen voor onze tweedaagse op kamp. Haal jullie dansmoves al maar boven want achteraf draaien we het volume wat hoger!

Tiptiens: Hey allerliefste tiptiens! Vandaag veranderen we jullie in de enige echte benidorm bastards! Hou jullie klaar voor onze bommanamiddag! Xoxo jullie tofste leidsters

Aspi’s: Hey aspi’s, na het zware werk op onze fuif vorige week, steken we ook deze zondag onze handen uit de mouwen. Om onze kas een beetje te spijzen, maken we zakjes vol lekkers tot zondag gurls, kusjes van jullie liefste leidsters

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: