Zondag 11 september 2016

Dag coole chiromeisjes!

Onze startdag was een succes! Gedaan met die saaie zondagen, want het nieuwe chirojaar is nu echt begonnen! Joepieeee! We waren blij zoveel bekende gezichten te zien, maar ook zoveel nieuwe! Ook deze zondag zijn nieuwe leden welkom om eens te komen meespelen!
Elk jaar worden de nieuwe meisjes en diegenen die overgaan naar een volgende groep gedoopt tot echte chiromeid! Trek dus je vuile kleren aan.

Pinkels: Liefste pinkels, nadat we vorige week zo goed zijn gestart, spelen we deze week het chirorokspel! Bij mooi weer brengen we ook een bezoekje aan de kindermarkt, breng dus maar centjes mee om daar eventueel iets te kopen. Vergeet ook zeker niet dat jullie op het einde van de chironamiddag worden gedoopt tot echte pinkels!
Johanna, Hilke, Lore, Eva en Mien

Speelclub: Heeeey liefste speelclubbers! Na een toffe zondag waarin jullie je leiding hebben ontdekt, staan wij nu al te springen om jullie deze zondag terug te zien. We gaan eerst naar de kindermarkt, neem hiervoor allemaal maar een centje mee. Hierna staat er de nieuwe speelclubbers iets speciaal te wachten.. Jullie worden gedoopt tot rasechte speelclubbers! Wij kijken er alvast naar uit!
Xxx Lissa, Silke, Maaike, Sara en Kerlijne

Kwiks: Heey lieve lieve kwikkies, deze zondag springen we ons nieuwe Chirojaar in en dat betekent dat wij jullie natuurlijk wat beter willen leren kennen. Hopelijk staan jullie allemaal paraat zodat we samen lekker kunnen ravotten en natuurlijk ook voor…… DE DOOP! Bereid je al maar voor en tot zondag!
Marte, Maite, Diede, Joke, Tiffany en Lisa

Tippers: Liefste Tippers, deze zondag gaan we testen of jullie wel ECHT tipperwaardig zijn! Of jullie verf, water, zout, eieren,… en nog veel meer aankunnen! Dus maak je borst al nat en trek je vuile kleren aan want deze zondag dopen wij jullie tot rasechte tippers. In de naam van de vader, de zoon, de heilige geest, CHIRO!
Groetjes, Hanne, Elien, Julie en Kerlijn

Tiptiens: Hey girls, ik hoop dat jullie zich vermaakt hebben vorige week op de eerste chirozondag. We gaan er een knaljaar van maken en dat doen we om te beginnen met een leuk uitstapje naar de kindermarkt en daarna natuurlijk de doop. Dus doe zeker niet je properste kleren aan!
Hanna, Sam, Lotte en Hanne

Aspi’s: Zondag starten we met een lekker hapje en drankje en eindigen we met de rasechte Aspi-doop!! Vergeet zeker jullie vuile kleren niet!
Greetz xx Hanna en Kato

 

!!! We willen graag vragen aan de ouders jullie kinderen zo snel mogelijk in te schrijven. Dit kan op deze website. In het inschrijvingsgeld zit een koekje en een drankje voor elke zondag en ben je ook verzekerd. Bij de inschrijving kan je ook je e-mailadres opgeven, zo krijg je de nieuwsbrief ook nog eens per mail toegestuurd!

Tot zondag!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: