Zondag 13 december

Hallo Chiromeisjes,

De Kerstmarkt is achter de rug, maar er staat ons nog een maand vol gezelligheid te wachten. Jawel, de eindspurt naar de feestdagen is ingezet! Jammer genoeg betekent dit ook dat binnenkort heel wat leidsters achter de boeken kruipen. Reden te meer dus om nog dubbel en dik van de komende chirozondag te genieten. Lees hieronder wat er deze week te beleven valt!

Pinkels:
De pinkelleidsters hebben voor jullie enkele knutselideetjes -met de kerstdagen in het vooruitzicht- in petto. Jullie mogen allemaal een wc-rolletje meebrengen. Daar gaan we iets mooi van maken om in de kerstboom te hangen. Als jullie thuis nog leuke stickers of een paar gekleurde bladeren hebben, mogen jullie dat altijd meebrengen.

Speelclub:
we gaan het lekker gezellig maken want het is tijd voor een film, breng gerust een dekentje en dvd’s mee, tot dan!

Kwiks:
Houden jullie van popcorn? Hopelijk wel, want deze zondag spelen we het grote popcornspel!

Tippers:
Heyhoi lieve boekwurmpjes,
zoals de vorige weken gaan we zondag weer lekker anti-stressen! Kom eventjes van achter de boeken en geniet met ons mee van een zorgeloos uurtje chiro. Nog veel succes, go girls!

Tiptiens:
Hey girls! Deze zondag gaan we nog een laatste keer antistressen voordat de examens gedaan zijn, jullie zijn dus terug welkom om 15u30 op het jeugdheem!

Aspi’s:
Komaan meisjes, leer maar goed. Jullie zijn er bijna vanaf. Deze week geven we anti-stress van 15 uur 30-16 uur 30. Tot dan!

Tot zondag!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: