Zondag 1 november

Gegroet stoere Chiromeiden,

Deze week is het aftellen geblazen naar een weekend vol plezier, want Halloween is in het land! Net als bij de M-kids, die het reeds bezongen in hun mega hit, is Halloween ook ons favoriete feest. Verkleed je in een griezelbeest en bibber uit je vel, maar lees eerst hieronder wat er voor jullie op het programma staat.

Pinkels:

Volgende week gaan we koken van 11:00 tot 14:00 op het jeugdheem. We gaan samen lekker eten maken en daarom vragen we om 3 euro mee te brengen. Mama en papa moeten voor donderdag een berichtje sturen naar leidster Tine (0475/21.37.35) om te bevestigen dat jullie erbij zullen zijn zodat de leidsters weten hoeveel ze moeten voorzien. Het zal in het thema van Halloween zijn dus jullie mogen jullie zeker en vast verkleden!

Speelclub: 

Zaterdag 31 oktober 2015 van 17u tot 20u is het de avond dat alle spoken, heksen, mummies en zombies de hele wereld teisteren. Ook al zijn het afgrijselijke wezens, toch weten ze als de beste hoe je een griezelfeestje kan houden en hoe je pompoensoep moet klaarmaken. Wij hebben een speciale uitnodiging gekregen van de zombiepostbode waarin staat dat de grootste feestbeesten van de Chiro uitgenodigd zijn voor hun griezelfeest. Op een avond als deze houden griezelbeesten niet van saaie kleren en daarom raden wij jullie aan je mooiste griezeloutfit aan te trekken. Ook was ons gevraagd om elk 2 euro mee te brengen zodat we er een onvergetelijk feest van kunnen maken.

Kwiks: 

BOE!! Geschrokken? Da ’s nog niets vergeleken met wat we vrijdag 30 oktober voor jullie in petto hebben… We verwachten iedereen om 19u op het Jeugdheem om samen te griezelen. We voorzien een lekker opwarmertje, maar eet thuis je buik eerst nog maar eens goed vol! Leg je indrukwekkendste Halloweenoutfit klaar en stuur als de bliksem een berichtje naar leidster Kato (0472/31.66.97) als je er graag bij bent. Oja, breng je ook €2 mee? Om 21u mogen jullie weer huiswaarts keren. Tot dan, als je durft!

Tippers:

Na de zware paracommando van vorige week, die jullie allen perfect doorstaan hebben, gaan we deze week een andere richting uit. We laten de grote festivals zoals Werchter en Pukkelpop achter ons en we ontwerpen ons eigen, verbluffend festival. Bereid jullie voor op een knallende namiddag!

Tiptiens:

Hey girls! Hebben jullie er altijd al van gedroomd om jullie eigen festival te organiseren?? Kom dan deze zondag zeker naar de chiro want we spelen het enige echte festivalspel!

Aspi’s:

Adil el Arbi zijn dagen als slimste mens zijn zo goed als geteld. Daarom gaat de aspileiding voor de 13e keer op zoek naar de slimste mens ter wereld!

Groezelige griezelgroetjes en tot dit weekend!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: