Kamp

Ieder jaar trekken we er in augustus op uit! Dan gaan we op tentenkamp en dit jaar gaan we naar Meeuwen-Gruitrode! Dit is meestal de kers op de taart na een jaar vol plezier!

Dit jaar zal ons kamp er wat anders uitzien door de coronaproblematiek. Wij hebben enkele maatregelen gekregen waar wij ons dit jaar aan moeten houden. Om ons aan die maatregelen te kunnen houden hebben wij beslist om ons kamp op te delen in twee delen.
De pinkels en speelclub kunnen van 3 augustus tot 8 augustus op kamp gaan. Zij vormen twee aparte bubbels.
De kwiks, tippers en tiptiens kunnen van 8 tot 13 augustus mee op kamp. De kwiks en de tiptiens vormen één bubbel, de tippers vormen een aparte bubbel.
De aspi’s kunnen mee van 3 tot 13 augustus en zij kunnen ook mee op voorkamp (start op 1 augustus). Zij vormen samen met de kookploeg een aparte bubbel.
Meer informatie hierover vinden jullie in de brief die jullie via mail hebben gekregen. Lees deze brief heel grondig want deze bevat alle informatie in die jullie nodig hebben om jullie dochter op kamp te sturen!
Ondanks de maatregelen gaat het voor iedereen ongetwijfeld een onvergetelijk kamp worden, het zal er eentje voor in de geschiedenisboeken worden!

De kampinschrijvingen zijn opnieuw geopend. De inschrijvingen gebeuren nog steeds online, via deze site. Je krijgt enkel een bevestigingsmail wanneer je dochter ingeschreven is EN betaald je hebt.
Als je je dochter al had ingeschreven voordat wij de inschrijvingen offline hebben gehaald dan moet je haar niet opnieuw inschrijven: de gebeurde inschrijving blijft gelden. Let wel op: als je enkel betaald hebt en het inschrijvingsformulier nog niet ingevuld hebt, is je dochter ook NIET ingeschreven.

 

BELANGRIJKE DATA

-Inschrijvingen lopen af op 1 juli

-Betalingen TEN LAATSTE tegen 12 juli

 

Indien je nog vragen hebt, contacteer ons dan gerust via mail of GSM. Onze gegevens kan je onder de rubriek ‘Contact’ terugvinden!

Hier vind je het kampboekje : KAMPBOEKJE

 

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOPEN!

header optie 1