Kamp

Hallo iedereen!
Ieder jaar gaan we in augustus op kamp! Ons kamp vindt elk jaar plaats van 4-14 augustus voor de speelclub, kwiks, tippers en tiptiens. De pinkels gaan van 7-14 augustus op kamp. De aspi’s gaan van 1-14 augustus op kamp om de leidsters te helpen met het opzetten van ons tentenkamp. Meer informatie over ons kamp in 2022 volgt nog. 

 

INFORMATIE KAMP 2021:

Ieder jaar trekken we er in augustus op uit! Dan gaan we op tentenkamp en dit jaar gaan we naar Geel! Dit is meestal de kers op de taart na een jaar vol plezier!

Dit jaar zal ons kamp er wat anders uitzien door de coronaproblematiek. Wij hebben enkele maatregelen gekregen waar wij ons dit jaar aan moeten houden. De pinkels gaan op kamp van 7 augustus tot 14 augustus.
De speelclub, kwiks, tippers en tiptiens gaan van 4 tot 14 augustus mee op kamp. De aspi’s gaan van 4 tot 14 augustus en zij gaan ook mee op voorkamp (start op 1 augustus).
Meer informatie hierover vinden jullie in de brief die jullie via mail hebben gekregen. Lees deze brief heel grondig want deze bevat alle informatie in die jullie nodig hebben om jullie dochter op kamp te sturen!
Ondanks de maatregelen gaat het voor iedereen ongetwijfeld een onvergetelijk kamp worden, het zal er eentje voor in de geschiedenisboeken worden!

De kampinschrijvingen zijn geopend. De inschrijvingen gebeuren nog steeds online, via deze site. Je krijgt enkel een bevestigingsmail wanneer je dochter ingeschreven is EN betaald je hebt.
Let wel op: als je enkel betaald hebt en het inschrijvingsformulier nog niet ingevuld hebt, is je dochter ook NIET ingeschreven.

 

BELANGRIJKE DATA

-Inschrijvingen lopen af op 1 juli 2021

-Betalingen TEN LAATSTE tegen 12 juli 2021

 

Indien je nog vragen hebt, contacteer ons dan gerust via mail of GSM. Onze gegevens kan je onder de rubriek ‘Contact’ terugvinden!

header optie 1

%d bloggers liken dit: