FEESTWEEKEND: 60 JAAR CHIRO POL OPWIJK

Hallo Chirovrienden!

Zoals jullie allicht al weten, vieren wij volgend jaar op 18 en 19 april 2020 ons 60-jarig bestaan. Dat laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan! Staan jullie ook al te popelen om de (Chiro)vlaggen uit te hangen? Wel, wij ook! Duid dat weekend met rood aan in je agenda en vier met ons mee, ons 60-jarig bestaan vieren we heus niet elke week!

Zaterdag en zondag organiseren we een groots toneel ‘Het magische wonderland’ waarin alle groepen dansen, zingen of acteren! Zondag is iedereen welkom op ons dessertenbuffet.

Even wat praktische informatie:

  • WAAR: Sint-Pauluszaal in Opwijk (Processiestraat 18)
  • WANNEER: zaterdag 18 april is er een voorstelling om 18 uur, zondag 19 april gaat deze door om 14:30
  • TICKETS: Tickets voor de voorstellingen en het dessertenbuffet zijn vanaf 8 maart 2020 online te koop!

Ziezo, indien er nog vragen zijn kan je ons steeds bereiken via volgend e-mailadres: feestweekendchiropolopwijk@gmail.com. Tot dan?

Het Magische Wonderland-2

TAARTENVERKOOP!

Afbeelding1Wat is onmisbaar voor een geslaagd feestje? Inderdaad, taart! Daarom verkopen wij een heleboel lekkere taarten, lees snel verder uit welk aanbod jullie kunnen kie
zen en hoe we dit praktisch regelen

 

Wij zetten graag onze chiromeisjes in de bloemetjes, daarom krijgen de leden die de meeste taarten verkocht hebben een leuke bedanking. De winnaar krijgt één jaar gratis lidmaatschap van de leukste jeugdbeweging van Opwijk, uiteraard onze Chiro ;). De 2de beste verkoper verdient een duoticket van het toneel ‘Het magische wonderland’. Het lid dat op de derde plaats eindigt, ontvangt van ons één toegangskaart. Ga dus zeker eens langs bij familie, buren en vrienden en strijd voor die eerste plaats!

WAAR & WANNEER?

Jullie kunnen de bestelde taarten afhalen zaterdag 7 maart 2020 tussen 12h en 16h in de SINT-PAULUSZAAL, Processiestraat 18, te Opwijk.

WELKE TAARTEN VERKOPEN WIJ? 

  • Rijsttaart
  • Frangipanetaart
  • Flantaart
  • Kriekentaart
  • Appeltaart
  • Mattentaart (4 stuks)

HOE BETALEN?

Vul onderstaand briefje (*) in en stop het samen met het gepaste bedrag in een envelop. Op de envelop vermeld je duidelijk je naam + groep, waarna je het bezorgt aan leidster Maite (Neerveldstraat 89), Hanne (Schoolstraat 75), Diede (Hulst 23) of Kerlijn (Klei 20) op zondag of in onze bus.

Af te geven ten laatste zondag 1 maart 2020.

(*) Het onderstaande document kan je downloaden, openen & afdrukken. Hierop vul je in hoeveel taarten je nodig hebt en het totaal aantal taarten. Zo kan je dit mee afgeven in de enveloppe met centjes.

Document om taarten te verkopen.docx

Ticketverkoop

Het is zover!

Chiro Pol Opwijk wordt 60 jaar en dat vieren we! Reserveer hier je tickets voor het toneel ‘Het magische wonderland’ en geniet mee met ons!

De optredens gaan door zaterdag 18 april om 18 uur of zondag 19 april om 14 uur 30. Na de voorstelling van zondag volgt een heerlijk dessertenbuffet, dit enkel in combinatie met een ticket voor de voorstelling van die dag.

Klink op de link hieronder om je reservatie tot een goed einde te brengen en dan zien we je snel!

Magische groetjes 🤩

Link: https://forms.gle/E5UTz7GQ5ZGXNBYr5

Indien er nog vragen zijn kan je ons steeds bereiken via volgend e-mailadres: feestweekendchiropolopwijk@gmail.com.